Tatt ut på LM04 – Ryger

Tatt ut på LM04

Landslagstrenerne Kristoffer Froestad og Jørgen Laug har tatt ut spillere til neste samling i Skien 29 juli til 2. august. I uttaket finner vi en Hundvåg gutt som nå spiller i Viking

Jesper Røisland var også å finne på forrige uttak, den gang ble det som mye annet avlyst grunnet Coronoa. Nå er det altså ny samling, denne gang i Skien og Røisland for altså tillit på ny. Det er kjekt når Viking gutter markerer seg på nasjonalt nivå og vi skal gjøre det vi kan for å forvalte den gode jobben Hundvåg gjorde før han kom til oss.

Dette viser hvor viktig det er å ha gode klubbmiljøer i distriktene og veien til toppen via Viking startet i bydelene for både Gøran Johannessen (Forus og Gausel) og Alexander Blonz (Sunde). Å bli tatt ut på landslaget er en stor ære, samtidig som det ligger noen år med hard trening for å nå opp det øverste nivå.

Håkon Halvorsen er fysisk trener for LM04
foto: Trine Nessler Wichmann

Det er og verdt å merke seg at vår dyktige fysiske trener Håkon Halvorsens ressurser også har blitt lagt merke til nasjonalt og at han kan bidra med samme kompetanse om hva som kreves fysisk også for den kommende generasjon håndballspillere.