Tatt ut til kamper i Tyskland – Ryger

Tatt ut til kamper i Tyskland

U-gutta skal til Tyskland fra 27. juni til 4. august for å møte Tyskland, Island og Nederland. Landslagstrenerne Johnny Jensen og Jan Thomas Lauritzen har tatt ut troppen og gledelig er det at Hundvåg og Rygerspilleren Jesper Røisland har fått fornyet tillit i troppen.

For 04 landslaget er det en hektisk og travel sommer og samlingen nå er en oppkjøring til EM i Montenegro 2.-15. august. Etter samlingen i Tyskland venter turnering her i Norge 25. – 29.7 og både for de 17 uttatte til samlingen nå og de som ikke ble med denne gang er det nå hard kamp om å få representere Norge i mesterskapet i Montenegro.

To spillere fra samme klubb. Jesper har spilt flere sesonger i den gule drakta. Nå er den byttet ut med landslagsdrakta og til høsten skal han ikle seg Rygerdrakta. Her foran innløpet til en seriekamp i sesongen som var. Legg merke til sponsoren, NSE, spiller på lag med både topp og bredde.
Foto: Atle Mørk Oftedal

Vi gleder oss til å følger Jesper videre og håper at han tar nye steg i tida som kommer. Vi gleder oss også til å spille på lag med byens breddeklubber der morgendagens toppspillere formes de viktige barneårene.

Takk til NSE som god sponsor for både Elite og Bredde.