Terminlistene er offentliggjort – Ryger

Terminlistene er offentliggjort

Etter at terminlistene har vært ute til høring og terminlistemøte gjennomført er nå spilleplanen nå publisert på handball.no. Vi åpner som kjent borte mot Charlottenlund 4. september og det blir også bortekamp i sesongavslutningen mot opprykksfavoritt Sandefjord i Jotunhallen.

Sesongstarten er alltid krevende for vi som har Stavanger Idrettshall som kamparena. I år beslaglegger ONS og Agrovision messene store deler av starten på sesongen og vi må derfor også i år starte med kamper på bortebane.

Vi håper vårt gode publikum fortsetter å støtte oss i sesongen som kommer, Kok og liv på tribunen setter vi stor pris på.
Foto Hans Lie

Etter turen til Trondheim i serieåpningen venter to nyopprykkede lag, først kommer Fyllingen deretter Melhus. Fyllingen må ikke forveksles med Bergen…. Ikke lett å henge med, men Fyllingen ble Bergen før forrige sesong og Fyllingen ble rekruttlaget til Bergen. Så rykket Bergen ned, Fyllingen opp og Fyllingen ville ikke være rekruttlaget til Bergen. Dermed møtes de i 1. divisjon. Legg til at du også har Viking TIF og du får 3 lag i årets 1. divisjon fra vestlandets hovedstad.

Her er link til hele terminlista
https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=411215#nextmatches

Som de årvåkne ser blir det også 3 kamper i (gamle) Vestfold. Sandefjord, Nøtterøy og Falk Horten får også lokaloppgjør og glede seg til.