Theodor er med videre – Ryger

Theodor er med videre

Som i de fleste klubber er planlegging av sesongen 24/25 i full gang, hos oss ikke noe unntak. Vi er glad for at flere spillere nå er klar for en ny sesong i Rygerdrakt, en som vi gleder oss til å se mer av er Theodor Haugland Kvernenes.

Theodor i aksjon mot Bergsøy i sesongens siste hjemmekamp. Foto Svein Erik FylkesnesTheodor er en av «de 3 musketere» og kom til Stavanger sammen med Ola og Jon-Aksel fra Stord for 2 år siden. I går ble han 20 år og er nå klar for sin 3 sesong i Rygerdrakta. Venstrekanten noterte seg denne sesongen for 12 mål på 12 kamper, fem av disse kom i den siste kampen borte mot Follo.
Sesongen gikk ikke helt som forventet for Theodor der et lengre skadeavbrekk satte han ut av både kamper og treninger. Avslutningen på sesongen var god å ta med seg inn i en ny oppkjøring, 5 mål mot Follo viser hvorfor Theodor var ønsket med videre.

Scoring mot Grenland, sånn vil vi se mer av neste sesong. Foto Svein Erik Fylkesnes

https://rygerhk.no/spiller/?player_id=21965510

Theodor sier dette om at han nå blir med videre:
Sesongen i år har ikke vert helt sånn me såg for oss att den sku vêr, eg har slitt litt med skade og hatt variert med spille tid. Siste halvdel av sesongen har vert veldig positiv, mange gode resultater og mer spilletid som me tar med oss inn mot neste sesong. Eg ser veldig fram til sesongen 24/25, eg har hatt god utvikling og god tru på Ryger og ser framover til neste sesong sammen med Jonas og resten av trener teamet.

Foto Svein Erik Fylkesnes
Morten hentet 3 unge spennende spillere fra Stord som har hatt en fin utvikling de siste to sesongene. Nå er det Jonas som skal ta stafettpinnen videre og han sier dette om hvorfor Theodor var ønsket med videre.

Jeg er veldig tilfreds med å få Theodor med på laget igjen neste sesong. Theo er godt likt i gruppen og bringer alltid godt humør og god energi. På banen har Theo dessverre vært skadet en del denne sesong, men jeg har hele tiden sett en vilje og tro fra han på å komme bedre tilbake enn før skaden. Det har Theo bevist i de siste kamper av sesongen, hvor han har vist hvilket potensiale han har. Det potensiale gleder jeg meg veldig til å forløse sammen med Theo og resten av laget, hvor jeg har store forventninger til hva Theo kan bringe på banen neste sesong.