Til Arendal i dag – Ryger

Til Arendal i dag

Vi reiser i dag til Arendal og Skarpnes Invitational. Kl 19.30 i kveld møter vi ØIF Arendal, mens vi i morgen kl 12.00 møter Fold Rekrutt.

Helga som skulle bli den store håndballfesten i Arendal med store internasjonale lag på plakaten ble som mye annet av idrettsaktiviteter under coronaen stoppet. Seriestart i Rema 1000 ligaen er allerede om en måned og ØIF kjører sin turnering som oppsatt for å trene både lag og arrangørkorpset.

Turen til Arendal går selvsagt med de beste bilene levert av Sven Kvia

ØIF Arendal er en foregangsklubb på mye. De er best på sosial medier, de er gode på å skape oppmerksomhet rundt klubben og de har de siste årene hatt svært godt lag. De har vært det laget som har gitt Elverum mest kamp om tronen i norsk herrehåndball og de har en gjeng frivillige og supportere vi alle kan misunne de for. Vi fikk selv oppleve Svermen i vår hjemmekamp i Stavanger i høst.

En av de beste på ØIF er Stavangergutten Mario Matic som i høst ble kåret til ØIFs beste spiller og fikk blomster av Musegatens blomster.
Foto Hans Lie


https://oifarendal.no/2021/08/12/skarpnes-invitational-2021-dette-er-christian-berges-eks-klubb-viking-stavanger/

Vi har nå unnagjort 3 treningsuker og med kun en kamp i bena mot Sønderjyske rekrutt får vi nå en solid utfordring når vi nå skal opp mot et av norges beste lag. ØIF er noe svekket fra fjoråret og har også flere dyktige spillere ute med skade, men dette laget har så mye kvalitet at det både for oss og mange andre klubber også på øverste nivå, alltid vil være en vond motstander å møte.

Jonas i kampen mot ØIF Arendal i høst. Nå blir det flere tøffe dueller i kveldens oppkjøringskamp.
Foto: Trine Nessler Wichmann

Lørdag møter vi Fold, vår divisjonskollega som tar turen til Arendal for to kamper lørdag. Vi møter derfor den yngste delen av spillergruppa og med det blir det også mulighet for mer spilletid for våre yngste spillere.