Til østlandet for siste finpuss – Ryger

Til østlandet for siste finpuss

Det et to uker til vi møter Randesund borte i første seriekamp. Denne helga skal vi ha siste finpuss og setter oss i bilene fra samarbeidspartner Sven Kvia retning Sandefjord og Tønsberg.

Sverre Asser får sin debut. Han har trent med oss siden onsdag og blir med på turen i bilene fra Sven Kvia.

Første stopp blir Runarhallen hvor vi i ettermiddag skal spille mot Runar. Sandefjordslaget spiller denne helga Fjellhammercup og det betyr at de beste spillerne står over kampen mot oss, men de har nok bredde i stallen til at vi får den motstanden vi trenger.Lørdag blir det kamp mot divisjonskollega Nøtterøy, et lag vi møter alt i 2. serierunde. Nøtterøy har fått inn fjorårets suksesstrener i Viking TIF, Khaled Chentout og det blir også gjensyn med en god kjenning av oss, Magnus Orri Axelsson. For målvakt Eirik Varpe blir det kamp på hjemmebane mot klubben han har vært en del av i mange år.

Eirik klar til kamp mot moderklubben. Foto: Trine Nessler Wichmann

I forrige helgs kamp mot Viking TIF var vi uten Sverre Asser og spillerne som var med U-landslaget. Til Sandefjord er vi fulltallige og Asser får sin debut i Rygerdrakta.

Her fra kampen i våres i Stavanger. Her er Sune i aksjon. Foto Trine Nessler Wichmann

For vår trener er målet med helga klar.
Vi skal bruke helga til å finpusse detaljer og det vi har jobbet med på trening. Med mange nye spillere så handler det om å finne rytme og vi reiser østover med en mer eller mindre skadefri tropp

Morten

En stor takk til familien Varpe som åpner huset i Tønsberg og innlosjerer 17 håndballspillere. Det står det respekt av…