Til Trondheim for å møte Vikhammer – Ryger

Til Trondheim for å møte Vikhammer

Søndag spiller vi endelig første seriekamp. Vi tar turen til Trondheim for å møte Vikhammer som er et helt nytt bekjentskap.

Vikhammer finner du i Malvik kommune, på veien mellom Trondheim og Værnes. For tiden er det Kolstad som er Trondheims ledende lag, bak Kolstad har Charlottenlund vært byens lag nr 2. Nå har Vikhammer spilt seg opp i 1. divisjon og tar konkurransen opp med naboen om å være regionens lag nr 2. Vi får dermed to turer til Trondheim.

Chris flydde høyt mot Nærbø. Nå er det Vikhammer i Malvihallen søndag som gjelder
Foto: Atle Mork Oftedal

Vikhammer rykket opp før fjorårssesongen. Som oss andre måtte de se at det ble med halvspilt serie. Siden ingen rykket ned overlevde Vikhammer første året i 1. divisjon selv om de da endte på 11. plass med to seire på 11 kamper. Mange ny opprykkede lag sliter med første året i ny divisjon. Nå har Vikhammer og de andre lagene som var nye i divisjonen i fjor fått en pekepinn på nivået og hva som kreves for å etablere seg på nest høyeste nivå.

Forsvarsministeren er klar for kamp igjen søndag.
Foto: Trine Nessler Wichmann

Vikhammers toppscorer ifjor ble Dino Saric med en snitt på 4,8 mål pr kamp. Vikhammers kamper var målrike der de i flere oppgjør hadde nok scorede mål til å kunne vinne en kamp, men der de for ofte slapp motstander for lett til at de klarte å omsette dette til poeng. Siden dette er nytt lag så er spillerstallen ukjent for oss. Vi registrerer at tidligere Haugaland og Charlottenlundmålvakt Henrik Eidsvåg er den som skal gjøre livet surt for våre angrepsspillere.

q10_personell

Kampen spilles i Malvikhallen og vertene melder at det kun er lov til å slippe inn 100 tilskuere. Malvikhallen er et nytt bekjentskap for oss og med kun 100 tilskuere så er det mye som tyder på at dette er en liten og intim arena.

Vi gleder oss til seriestart og med å stifte et nytt bekjentskap i Vikhammer. Vi er klare så det holder og endelig er seriestarten her.

Vikhammer sender ikke sine kamper på htv/direktesport og vårt håp er at noen kan få sendt denne på fb….