Til våre spillere – Lykke til – Ryger

Til våre spillere – Lykke til

I dag skal du spille håndballkamp. En sånn kamp som betyr mer enn de fleste kamper du har spilt før i din karriere. Grip dagen, Grip muligheten. Nyt øyeblikket. Det er dette vi drømte om når vi startet oppkjøringen i slutten av juli. Vi visste at det beste vi kunne oppnå var kvalik. Nå kan vi avgjøre alt i egen hall foran vårt fantastiske publikum. En drøm kan gå i oppfyllelse.

#Passion
Det er 4 år siden vi feide OSI ut av Hetlandshallen og sikret opprykk til 1. divisjon. Det er litt over 1 år siden vi rykket opp til Rema 1000 ligaen. Det har vært lagt ned hardt arbeid på og utenfor banen. Joar Gjerde startet reisen. Scott har overtatt stafettpinnen. Passion har fulgt oss som en viktig verdi. Når du kjenner du er sliten kan du kaste et lite blikk mot bannerne bak sekretariatet, da skal du finne den siste energien når du ser #we do it with love #we do it with passion. Lidenskapen dere har lagt ned, samholdet og vennskapet, det er i dag vår #passion skal vippe kampen i vår favør.

Ny kamp – ny mulighet
Idrett er ikke matematikk. Det er derfor dette er så fasinerende. Hver kamp lever sitt liv. I allefall når vi kommer til en kvalik. Vi vet hva vi kan. Vi vet hvor gode vi er. I dag finner vi fram det beste i oss selv og vi skal gjøre hverandre så gode at vi går seirende ut av bataljen.

Vi kom tilbake mot Fyllingen hjemme, vi slo Sandefjord borte og vi tok tilbake initiativet mot Nøtterøy sist onsdag. Takket være #passion. Vi har reist oss før når vi har underprestert. Den erfaringen kommer godt med i dag. Vi har jobbet hardt for å nå dette målet over flere år.

«Go for it».

We do it with passion


Vi drømmer om Rema 1000 ligaen i 2021/22
I dag går vi «all inn». Vi skal gi alt, overalt. Nøtterøy skal merke det i dueller, fra tribunen og alle de som sitter hjemme og heier på dere fra sofaen. Dette skal i dag utgjøre vår 8. spiller.

Uansett utfall gutter, vi er like glad i dere om dere blir helter eller syndebukker. Vi vet hvor hardt dere har jobbet. Vi vet hvor sterkt dere ønsker denne seieren. Året i Rema 1000 ligaen har gjort oss sterkere på banen, utenfor banen.

Grip dagen gutter. Nyt øyeblikket. Det er akkurat denne dagen vi drømte om for 1 år siden. Nå er den her.

I dag skal vi realisere vår felles drøm.

We do it with passion. We do it with love.