Tilbake i eliten – Ryger

Tilbake i eliten

Ole Andre Lerang vet hva det vil si å spille i Rema 1000 ligaen. Nå skal han på nytt være vår sisteskanse akkurat som han var for 5 år siden når vi sist var i eliten.

Foto: Svein Erik Fylkesnes

Det var knyttet stor spenning til Olli sitt comeback i fjor og om han igjen ville prestere på det nivået vi hadde sett i «glansdagene».  Det hadde ikke gått mange minuttene av første seriekamp borte mot Sandefjord før vi så hvilken betydning den erfarne sisteskansen ville få for oss.

Foto: Svein Erik Fylkesnes

Når vi i går startet opp igjen med fellestreningene så var det derfor en stor trygghet at vår rutinerte målvokter igjen er klar for en ny sesong mellom stengene. En ting er sikkert, han vet hva som venter og har vist før at han kan stoppe skuddene til de fleste. Med rett trenings belasting og god medisinsk oppfølging av fysio Eirik Garnevik holdt han seg skadefri i store deler av sesongen. Skadeavbrekket i årets sesong skyldes en vridning i kneet etter fotballspilling, det vil neppe gjenta seg i år.

Om neste sesong sier Ole Andre dette:
Jeg forventer en veldig tøff og utfordrende sesong. Men med en enorm vinnermentalitet, utviklingspotensial og ikke minst fantastisk samhold skal vi bite godt fra oss.

Foto: Trine Nessler Wichmann