Tilbake i Stavanger Idrettshall – Ryger

Tilbake i Stavanger Idrettshall

14. desember stoppet 1. divisjon opp og både treninger og kampen mot Vikhammer ble umulig å gjennomføre. I går kom det lettelser som gjør at vi allerede i dag kan finne fram håndballen og trene som før i Stavanger Idrettshall, 1 måned siden sist håndballøkt.

Vi ser fram til endelig å trene igjen. Vi jubler som Helgi gjør her og baggen er klar for ei håndballøkt i ettermiddag
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Det har blitt flere løpe- og styrkeøkter enn vanlig siste måneden og det er derfor svært gledelig at vi nå kan komme igang med ball og vanlig håndballtrening igjen. Vi lever i en uviss tid der vi har lært at forutsetninger og endringer kommer fort, men går alt etter planen så kan kampen mot Stavanger IF spilles 6. februar som terminfestet.

Med gårsdagens endringer kom også beskjeden om at vi kan ta inn 200 tilskuere (mot 50 i dag). Vi gleder oss stort til lokaloppgjøret og målet var å samle enda flere enn de 890 tilskuerne som overvar sist lokaloppgjør mot Sandnes. Et lite skår i gleden dette med tilskuerbegrensninger, men disse restriksjonene hadde vi også i hele fjorårssesongen i Rema 1000 ligaen og er kjent med disse.

Vi gleder oss til årets 4 lokaloppgjør. Herfra cupkapen mot Nærbø.
Foto: Nanco Hoogstad

De 200 billettene vil bli tilbudt sesongkortinnehavere, sponsorer og et fåtall billetter vil bli lagt ut for salg etter en fordeling som ble benyttet sist. Vi kommer tilbake til mer informasjon om kampen, billetter osv når det nærmer seg, mye kan skje før den tid…