To Vikinger på U-landslaget – Ryger

To Vikinger på U-landslaget

Vi gratulerer med Jesper Røisland og Hermann Haver med uttak på U-landslaget. Gratulerer også til Hundvåg (Jesper) og Havørn og Sola (Herman) som har hatt et godt miljø for utvikling av unge spillere. Denne gangen blir troppen delt i to og med blir det tur til Spania for Hermann og Færøyene for Jesper.

Begge spillerne var også på blokka til landslagstrenerne Johnny Jensen, Jan Thomas Lauritsen, Kristoffer Froestad og Jørgen Laug sist gang U-gutta var samlet. Den gang måtte Jesper melde sykdomsforfall, nå er begge klar for nye utfordringer når laget samles 3.- 6. november.

Jesper til Færøyene,
Foto Svein Erik Fylkesnes

For Hermans del blir det tur til Spania og kamper mot Sverige, Spania og Portugal, mens Jesper skal ut i havgapet og møte Færøyene til dobbeltkamp. Med 3 færøyinger på laget regner vi med at han før avreise blir invitert på både hvalkjøtt og skerpikjøtt slik at han er godt forberedt på hva som venter utenfor banen.

https://www.handball.no/nyheter/2021/10/juniorgutta-og-u-gutta-pa-samling-i-utlandet/

Også Juniorlandslaget skal ha samling. Her finner vi ingen spillere fra Viking, men vår fysio Eirik Elnan Garnvik blir med laget som skal til Polen 1-8. november.

Garnvik med Juniorgutta til Polen. Foto: Trine Nessler Wichmann