Tøff bortekamp i dag – Ryger

Tøff bortekamp i dag

Kl 1700 spiller vi borte mot Follo i en kamp som vises på tv2play og direktesport.
Dagens motstander er en av opprykksfavorittene og vi går en tøff kamp i møte. Vi er kampklare og skal gjøre det vi kan for å ta med oss poeng tilbake til Stavanger
.

Etter 3 tap på rad har formkurven pekt rette vei. To seire mot Herulf og Ros gjorde godt på både poengkonto og selvtillit. Nå er ikke kamper mot Herulf og Ros noe som definerer nivået vårt, begge lag står med null poeng og sjansen for at disse to lagene må ta turen ned en divisjon er stor. Mens prestasjonen mot Herulf var så som så, var gjennomføringen av ROS kampen desto bedre. Mest gledelig er det at nøkkelspillere nå er skadefrie og at har fått både trent og spilt sammen. Det gjør oss rustet til å gå inn i kamper som mot Follo med tro på at vi kan ta poeng med hjem.

Trondur i kamp mot Follo ifjor. Foto Atle Mork Oftedal

Follo møtte vi 4 ganger i fjor. To ganger i serien, to i play off. I serien spilte vi uavgjort borte, vant hjemme, mens vi i play off tapte borte og vant hjemme. Follo er et hardsatsende lag og har budsjett mange av oss andre gjerne skulle hatt til rådighet. Laget trenes av velkjente Lukas Karlsson som etter en imponerende spillerkarriere har gått trenerveien, først som assistenttrener og nå som hovedtrener. Fra fjoråret er viktige spillere som Andreas Bjørkmann Myhr, Kasper Lothe, Andres Christiansen og Sander Smestad (langtidsskadet) borte. Men inn har de hentet både dansker og færøying så laget er minst like godt som fjorårets lag. Follo har som oss fått et par nesestyvere. Hjemmetapet mot Bergen var en kamp de like godt kunne vunnet, mens de kom til kort mot opprykksfavoritt Sandefjord på bortebane.

Kjetil er skadefri og kampklar. Nå er det Follo som skal slås.
Foto Hans Lie

Nå skal de røde ut i duell mot oss, i en kamp det ventes mer pulikum i deres «kronekamp».

Får vår del reiser vi til Follo med ambisjoner om å vinne. Skal vi sikre oss to poeng må vi levere årsbeste og ha en dag der det meste stemmer. Nå har vi vært gjennom en periode der det meste gikk galt, vi vet at dette går i bølgedaler og nå satser vi på at det i dag er en kamp der alt går på skinner.