Tøff bortekamp venter – Ryger

Tøff bortekamp venter

Søndag tar vi turen østover igjen, denne gang er det Follo som er motstander. Vertene var før sesongen spådd som opprykkskandidat nr 1 etter at de med knappest mulig margin tapte kvalifiseringen mot Sandefjord. Nå ligger de et poeng bak oss på tabellen og har garantert lyst å vise hvorfor de var forhåndsfavoritt.

Vi reiser til Oslo med selvtillit og god form etter 3 sterke seire på rad. OSI og Fold var lag som vi skulle slå, men vi viste styrke ved å avgjøre begge disse kampene nesten før den var begynt. Mot ubeseirede Sandnes vant vi med 1 mål i en kamp vi leder stort sett fra start til mål og selv med knappest mulig seiersmargin tilslutt så viste vi at vi på vårt beste er et bedre lag enn Sandnes. Nå står det en ny viktig kamp foran oss, en ny god motstander og en ny kamp som vi må levere på vårt aller beste om vi skal få med poeng.

Forsvarskjempen Trym Hamre Johannessen måtte forlate banen med rødt kort mot Sandnes. Søndag er det Follo som skal stoppes.
Foto: Trine Nessler Wichmann

Follo var det laget som ifjor hadde fortjent opprykket til Rema 1000 ligaen. De slo Kristiansand, som fikk opprykksplassen, med store sifre i begge kamper. Men noen bananskall gjorde at de ved halvspilt serie lå bak sørlendingene på tabellen og ble dermed som oss sendt ut i kvalifisering. Over 3 oppgjør stod de igjen med samme fasit som oss. Spill i 1. divisjon. Mens vi mistet flere nøkkelspillere har Follo beholdt stort sett stammen i laget deriblant Lukas Karlson (spillerne trener) og Andreas Bjørkmann Myhr som begge har kvaliteter høyere enn det som er vanlig i 1. divisjon. De har også flere unge spennende spillere som med et år ekstra på baken var forventet å slå til i full blomst i år. Blomstret har Follo i enkeltkamper, det er bare å stikke nesa over på andre siden av skilleveggen og spørre SIF om hva de møtte i deres bortekamp. Men de har også gått på noen tap. Sist søndag tapte de mot Falk etter å ha ledet med 8-9 mål og så ut til å ha full kontroll på kampen.

Jonas har vært god i høst Her fra sist helgs kamp mot Sandnes
Foto: Trine Nessler Wichmann

Vi gleder oss kamp. Det er sånne kamper som er kjekke å spille. Det er sånne kamper vi trener for, som vi vil ha hver helg og som ekstra gøye å vinne og ekstra sure å tape. Vi reiser til Oslo med samme tropp som sist. Eneste usikkerhet har vært målvaktsposisjonen der Trygve Johan Fresvik Jensen debuterer så vil tiden vise om det er Ole Andre Lerang eller Simen Brown Halvorsen som blir vår andre målvakt.

Kampen kan du se på direktesport kl 18.00

q10_personell
q10_personell_logo