Tøffe kamper venter i Kristiansand – Ryger

Tøffe kamper venter i Kristiansand

Etter 4 uker med trening skal vi nå få målt krefter mot god motstand når vi tar turen til Kristiansand for å møte Rema 1000 ligalagene Krs og Bækkelaget. Vi ser fram til god kamptrening og ikke minst skal det godt å få spille kamper igjen. Og hvis du lurte, turen til sørlandets hovedstad går selvsagt i biler fra vår samarbeidspartner Sven Kvia.

To færøyinger på samme lag, lørdag står Helgi og Trondur på hver sin banehalvdel og spørsmålet er hvem som vinner den færøyske duellen
Foto Trine Nessler Wichmann

Lørdagens motstander Kristiansand kjenner vi godt, det var Kristiansand som satte en stopper for våre opprykksdrømmer når de over to kamper viste at de hadde større bredde og mer rutine enn oss og sikret en fortjent plass i øverste divisjon. Krs har hatt store utskiftninger i troppen sin og borte er både Køpp, Larson, Spikic og Potoczny mens lista på spillere inn viser at klubben har både økonomi og muskler til å bli en etablert eliteserieklubb. Vi ser også fram til å møte vår tidligere kaptein Helgi Høydahl som har forflyttet seg til sørlandet for å søke lykken der.

En stor takk til vår samarbeidspartner Sven Kvia som sørger for transporten til og fra sørlandet.

Søndag møter vi Bækkelaget, nok et lag som har hatt store utskiftninger i troppen. Flere nøkkelspillere er borte og for å erstatte disse så har de hentet inn en rekke spillere, Hedin, Dolberg, Seime og ikke minst «vår egen» Kjartan Johansen som etter et år i Sverige nå er tilbake i Norge og skal spille i gult og blått.

Siden felles treningene startet opp 15. juli så har det nå altså gått 4 uker med mye fysisk trening, men selvsagt har det blitt mer fokus på og med ball siste tida. For vår nye trener Morten Moldrup blir dette første kamp med laget og før avreise har han dette å si om kampene som kommer.

Kristiansand kommer fra 3 tøffe kamper i Danmark der resultatet ble 3 tap mot gode motstandere. Selv om det er treningskamp så har de nok lyst å vinne. For flere av spillerne blir det nok spesielt å møte Kristiansand, laget som de tapte mot i kvaliken. Bækkelaget har også testet kampformen og vant to solide seire sist helg og har også et godt lag. Vi møter to gode lag og forhåpentligvis vil vi få svar på hvor vi står 3 uker før seriestart. Kampene vil gi oss en god pekepinn og gi oss svar på hva fokus må rettes inn på de neste ukene.

Kampene spilles i Aquarama
Lørdag kl 1600 Kristiansand – Ryger
Søndag kl 1200 Bækkelaget – Ryger