Toppoppgjør onsdag – Ryger

Toppoppgjør onsdag

Onsdag tar vi i mot bergenslaget Viking TIF til toppkamp i Stavanger Idrettshall. Etter ei uke med corona, avlyst kamp og mye utenomsportslig fokus skal vi nå ut av senga, inn i hallen og gi jernet for å sikre oss to poeng. Revansjelysten er stor, kampviljen likeså.

Viking Stavanger mot Viking TIF Bergen, 2. plass mot 3. plass. Kamp om hvem som skal være Sandnes sin utfordrer om førsteplassen, kamp om hvem som skal ha hånd om den høyest rangerte kvalikplassen. Med andre ord, det står mye på spill når lagene møtes til kamp i Stavanger idrettshall onsdag kl kl 18.00.

Trym er klar til kamp. Nå skal han vise elevene på håndballskolen hvordan det skal gjøre i praksis.
Foto Svein Erik Fylkesnes.

Vi er ekstra kamplystne og vil gjerne revansjere tapet i Hauklandshallen 27. oktober. Da tapte vi 33-28 etter at stillingen var 11-11 til pause. 2. omgangen var en av våre svakeste denne sesongen og bergenserne stengte målet bakover og gjorde som de ville framover. Det gir sjeldent et godt utbytte.

Coronaen herjer for tiden. Flere kamper ble i helga utsatt av samme grunn som vi måtte utsette vår kamp mot Fold. Viking TIF var langtfra syke og vant oppskriftsmessig hjemme mot en annen kvalikrival, Falk Horten. Bergenserne imponerte bakover og selv om Falk yppet seg utover i 2. omgangen ble det to fortjente poeng igjen i Bergen og med det fikk TIF en luke ned til 5. plassen.

Gjestene kommer garantert til å gjøre det de kan for å stoppe Trondur som nærmer seg toppscorertoppen i 1. divisjon.
Foto: Svein Erik Fylkesnes.

Vi hadde til helgas utsatte kamp 7 spillere ute med sykdom. Flere er tilbake i trening og så vil dagene fram til onsdag vise om alle er restituerte og kampklare. Vi gleder oss til kamp, håper at mange tar turen til Stavanger Idrettshall for å heie guttene fram mot poeng.

Spesielt vil vi ønske de 60 unge håpefulle håndballspillerne som tilbringer vinterferien i Hetlandshallen på vår håndballskolen. Nå får instruktørene vise sine skills i praksis.