Tord blir med videre – Ryger
Tord Bleivik

Tord blir med videre

Det er gledelig at Tord finner tid til å kunne være med oss et år til. Med full jobb, kone og barn er det litt av en logistikk som skal gå opp i hverdagen. Nå har vi forhåpentligvis funnet en løsning som gjør at Tord kan aksle den mørkeblå drakta også neste sesong.

Tord er en spiller som det er svært viktig å ha i en enhver spillergruppe. Blant ungkalvene i laget blir 33 åringen en veteran å regne. Han har noen år ekstra med livserfaring, han er en rolig og avbalansert type som tar det ekstra ansvaret uansett hvor han befinner seg. Sånne typer er det ikke mange av, derfor er det godt å ha med Tord videre.

Vi er glad Tord blir med oss videre. En spiller alle lag trenger.

For moldenseren er det kanskje lettere for å få aksept for å bruke så mye fritid på håndballen når du har en håndballinteressert partner. Kona, Kimberley Ewanovich-Bleivik, er tidligere Solamålvakt og la opp før sist sesong. Når det er sagt så ble det et uventet comeback for nettopp Sola når hun måtte vokte buret i cupfinalen mot Vipers nå i mai.


Tord spiller venstrekant og blir en av 3 spillere i denne posisjonen sammen med Sindre og Lars Henrik. Jeg kan jo ikke gi meg med nedrykk. Drømmen må være at Sindre og Lars Henrik holder seg skadefrie og at jeg kan pushe på bakfra og holde meg i god form er mottoet til Tord.

Vi er glad for at vi har «gamlefar» på laget også neste sesong.