Tore med videre – Ryger

Tore med videre

Vi er glad for også en av våre «egne» unggutter er med videre. Før sesongen hadde han som mål å få sin debut i Rema 1000 ligaen. Det ble både mål og spilletid. Nå venter en ny sesong , denne gang i 1. divisjon og en mulighet for enda mer spilletid og enda mer ansvar.

Tore Andersen Nygård tok steget fra rekruttlaget i 2. div og inn i a-troppen og debut i Rema 1000 ligaen. Han fikk mest spilletid bakover på banen, men også framover fikk han bidratt. Totalt 4 mål derav 3 av disse var i bortekampen mot Runar Sandefjord. Han var i kamptroppen i alle kampene i Rema 1000 ligaen.

Tore Nygård, foto Svein Erik Fylkesnes

Vi er glad for alle unge, lokale spillere som tar steget opp i a-stallen. Det er ofte et stort steg å ta fra å være en god 2. spiller til å etablere deg på et eller to nivå over. Det kreves mer av deg både på og utenfor banen, og det kreves at du er tolmodig og at du vet at det tar tid..

For Tores del var han en svært toneangivende spiller på rekruttlaget i sesongen 19/20 med 110 mål på 19 kamper. For unge spillere er rekruttlaget en fin plass å få erfaring på seniorhåndballen, men samtidig vil de fleste nok merke at det er minst et par knepp opp for å etablere seget hakk eller to høyere opp.

Med Tore sin signatur på plass har vi fått en avklart hele fjorårets tropp. Nå skal denne suppleres med noen hospitanter og forhåpentligvis klarer vi å lande en spiller til eller to før det hele braker løs borte mot Vikhammer 12. september.

To lokale gutter i duell på hvert sitt lag: Alexander og Tore
Foto: Trine Nessler Wichmann