Trondur senket trønderne – Ryger

Trondur senket trønderne

Charlottenlund kom til Stavanger med to sterke kamper mot Viking TIF og Falk Horten (uavgjort og seier) i bagasjen og de gav oss kamp til siste sekund. Trønderne viste sterk moral og kom tilbake når kampen så ut til å være tapt. Mens gjestene på slutten klarte å stoppe flyten i angrepsspillet så hadde ikke en sjanse mot ustoppelige Trondur som stoppet på hele 12 spillemål.

Trym i kjent stil

Charlottenlund startet best og ledet 7-4 etter 10 minutt etter en åpning der gjestene så ut til å ville mest. Etter hvert så kom vi mer med i kampen, hentet inn forspranget og kunne gå til pause med etmålsledelse 15-14. Selv om vi slipper inn 14 mål så leverer vi en god omgang i forsvar hvor vi ikke helt klarer å få effekten av det gode duellspillet. Litt uvant var det også at dommerne la passivlinja der de gjorde noe som medførte at Charlottenlund fikk spille lange angrep.

Trygve Fresvik Jensen redder
Foto Svein Erik Fylkesnes

Andre omgang starter vi bra og vi drar fra i målprotokollen. Effekten som vi savnet i 1. omgang kom og vi dro fra.
12 minutt før slutt er vi oppe i 6 målsledelse og seieren så ut til å være i lomma. Charlottenlund virket slitne og de fleste hjemmesupporterne hadde nok fått ned pulsen noe. Men som mot Viking TIF drar trønderne opp en sluttspurt som gjør at det blir spenning helt ut. De legger om forsvarsformasjonen og vi mister rytmen. Framover brenner vi mer enn det vi skal gjøre og 2,5 minutt før slutt er de kun 1 mål bak.

3 mål på Sindre på bursdagen.

Men nærmere kom Charlottenlund ikke. Med Trondur Mikkelsen i den scoringsformen han viste i går så er det vanskelig å stoppe Viking. Når vi trengte det som mest drar den unge færøingen opp den ene scoringen etter den andre og var kampens store spiller.

Helgi spilte en god kamp og denne gang satt uttellingen som den skulle framover.

Vi har nå tatt 6 poeng av 6 mulige etter julepausen. Bedre kan det ikke gjøres. Søndag møter vi Fold borte før Viking TIF og Falk venter i de to neste kampene. Prestasjonene sålangt har vært ujevne, vi har perioder hvor vi spiller god håndball og viser oss fra vår beste side, både mot SIF, Herulf og Charlottenlund har vi vist at få holder følge med oss da. Så gjelder det framover å få de gode periodene til å vare lengre slik at vi blir enda vanskeligere å slå utover våren.

Charlottenlund kom sterkt tilbake og ikke minst var de gode på å sette ballen i mål når passivttida var i ferd med å ebbe ut