Tungt tap mot Bergsøy – Ryger

Tungt tap mot Bergsøy

Det ble et tungt tap borte mot Bergsøy. Vi spiller bra lenge, leder med 6 mål og ser ut til å ha kontroll på kampen, men et hjemmelag oppildnet av et entusiastisk hjemmepublikum gav aldri opp og kunne tilslutt juble over årets første hjemmeseier. Det ble en hektisk inngang til kampen når Morten møtte trafikale problemer og ikke nådde flyet og vi stod uten trener.

Theodor Claesson ble kåret til vår bestemann med 9 mål
Foto Peder Thysted

Guttene var skikkelig kamplystne og så ut til å ha funnet en kamp formel som virket. Godt forsvarsspill og bedre angrepsspill enn på lenge gjorde at vi førte i mål protokollen og styrte kampen. Inn mot pause slipper vi vertene mer til og er to mål foran når vi går til pause.

I 2. omgang fester vi grepet og er på det meste 6 mål foran og har grei kontroll på kampen. Men en håndballkamp snur fort. Vi begynner å nøle framover, slippe motstander lettere til bakover og der vi tidligere i kampen holdt hodet kaldt ble vi heite og gjorde svake vurderinger. Sånn blir det mål i mot av.
Når vi står med ballen minuttet før slutt og kunne gå opp i ledelsen gjør vi feil og gir hjemmelaget den siste muligheten de trengte til å ta med seg begge poengene.

5 mål noterte Andreas seg for i kveld
Foto Trine Nessler Wichmann

Det ble en krevende inngang til kampen og det endte med at flyet lettet fra Gardermoen uten vår trener. Morten hadde vært i Sandefjord på trenerkurs og skulle slutte seg til laget på mellomlandingen i Oslo. Siden billetten opprinnelig var utstedt fra Stavanger var det ingen automatikk i innsjekkingen på Gardermoen. Det tok så lang tid for å få hjelp at når billetten endelig var klarert var gaten lukket. Det var heller ingen andre fly som kunne gjøre det mulig å nå kampstart på Bergsøy. Det hele endte med en fortvilet situasjon for både trener og spillere. Heldigvis har vi ei god spillergruppe som løste dette på eksemplarisk måte, dessverre holdt det ikke helt inn.