Uavgjort på Nærbø – Ryger

Uavgjort på Nærbø

Gårsdagens oppkjøringskamp mot Nærbø endte 26-26 etter at det stod stod 14-14 til pause. Vi må si oss godt fornøyd med gjennomkjøringen i det som ble en typisk treningskamp med rullering av lag og formasjoner.

Samson har kontrollen
Foto Svein Hagen, Aftenbladet

Nærbø hadde som vanlig satt en god ramme for kampen med coronatiltak og tilrettelegging «etter boka». 200 tilskuere fikk tatt del fra tribunen i den varme hallen mandag kveld og det var for mange kjekt å endelig kunne møtes i en håndballhall igjen.

Lagene fulgte hverandre i målprotokollen og vekslet om å ha en knapp ledelse omgangen igjennom. I andre omgang tok hjemmelaget initiativet og gikk fra 15-15 til 19-15 ledelse og det var nok flere som tenkte at nå kommer den forventede forskjellen på lagene fram. Men med herlig innsats kjempet vi oss tilbake i kampen og hentet fort inn ledelsen. Derfra ut var det jevnt i målprotokollen og det var helt greit at det stod uavgjort ved kampslutt.

Som nevnt var dette en kamp som en treningskamp på denne tida ofte er, store svingninger i prestasjoner og gjennomføring. Når begge lag bytter så mye på lag og formasjoner og har så lite kamptrening er dette selvsagt å forvente. Legg til at lagene er i en hard fysisk treningsperiode der grunnlaget for sesong nå legges så må vi alt i alt si at dette var en fin gjennomkjøring.

Om det var treningskamp så ble det noen tøffe dueller. Trym trør til.
Foto Solveig Jåstad

Jærbladet om kampen (+)
https://www.jbl.no/i-rute-til-seriestart/s/5-103-496685?access=granted

Fra vår side var det flere positive ting å ta med seg. Spesielt bakover på banen viste vi framgang og står opp i duellene. Vi vet at vi om 20 dager skal opp mot motstand større og sterkere enn det vi tidligere har møtt, derfor godt å se at vi er i rute med det som vi jobber med.

Aftenbladet om kampen (+)
https://www.aftenbladet.no/sport/i/na3dLB/nrb-treneren-etter-mtet-med-viking-fem-maneder-siden-forrige-kam

Det er kjekt å se at våre egne unggutter som er tatt opp i a-stallen viser at de fortjener denne plassen. Tore Nygaard og Andre Gjøse Jakobsen takket for tilliten med å uredde til verks. Jakobsen delte målvaktjobben med Simon Ypma i Ole Andre Lerang sitt fravær.

Tore Nygård fikk sjansen. Her i duell med Lars Sigve Hamre
Foto Svein Hagen, Aftenbladet

Nå fortsetter forberedelsene til seriestart og guttene skal igjennom ei ny hard treningsuke for å være best mulig rustet til seriestart.
Vi takker Nærbø for at vi ble invitert og om lagene på banen er noe å gå på til seriestart så er arrangørstaben på Nærbø klar for seriestart om den skulle vært i morgen.

Ole Andre Lerang, Lars Henrik Hygen, Ulrik Berge Eriksson og Kristian Søraker stod alle over dagens kamp.

Helgi og Trym pakker inn.
Foto Solveig Jåstad