Ubeseirede Follo kommer på besøk lørdag – Ryger

Ubeseirede Follo kommer på besøk lørdag

Det blir en tøff hjemmekamp lørdag når Follo tar turen til Stavanger. Gjestene har imponert stort med 12 strake seire og har slått ut et av Rema 1000 ligaens beste lag av cupen. Vi skal gjøre det vi kan for å by gjestene en real kamp, men skal vi klare det må vi dra til med en topp prestasjon i 2 x 30 minutt.

Andreas i duell i fjorårets kamp mot Follo i Stavanger idrettshallFollo er et lag vi kjenner godt etter flere tette oppgjør. De siste årene har vi knivet sammen med de om plassene bak toppen, nå troner de rødkledde alene på toppen og har en motorvei foran seg til Rema 1000 ligaen. Follo har i tillegg til å feie all motstand tilsides i 1. divisjon som nevnt slått Runar Sandefjord ut av cupen og de røk ut mot et annet Rema 1000 ligalag med knappest mulig margin.


Gjestene ledet av Lukas Karlsson har klart å få stabilisert seg på et høyt nivå, og spillerne de har mistet de siste sesongene har de klart å erstatte. Follo var tidlig spådd som opprykkskandidat sammen med Sandefjord, etter at de fikk tilgang på penger og kunne hente Jostein Epland fra svensk eliteserie har de klart å et lag som holder Rema 1000 liganivå.

For vår del blir lørdagens kamp årets siste før jule- og em pausen. Høstsesongen har en berg og dalbane sesong for oss der vi har svingt altfor mye i prestasjonene og med det sanket færre poeng enn det vi hadde håpet på.

Våre målvakter må stenge og vi må levere årsbeste skal vi ha sjanse på poeng.
Foto Svein Erik Fylkesnes.


Nå får vi en fin mulighet til å få møte en god motstander i en kamp der vi er store underdogs. Poeng deles aldri ut på forhånd, en ting er sikkert, Follo skal måtte kjempe om poengene og vi skal gjøre vårt for å påføre årets første poengtap slik at det kan være en ørliten spenning om opprykksplassen utover våren.

Grunnet VM i håndball blir det nok en lørdagskamp. Vi håper alle gode håndball venner tar turen til Stavanger idrettshall og støtter oss fra tribunen, selv om vi må spille kampen på et ugunstig tidspunkt for publikum.