UEGO håndballskole – Ryger

UEGO håndballskole

Ei hektisk håndballuke avsluttes idag i Hetlandshallen. Vi takker alle for ei kjekk uke og en stor takk for at dere velger å bruke den første ferieuka sammen med oss.

Også denne UEGO håndballskolen ble fulltegnet. Det viser at gleden av og spille håndball og lysten etter å drive med sin hobby når skolene tar sommerferie er stor. 5 dager og totalt 80 barn fordelt på ca 60 hver dag, som er det som vi har lov å ta i mot innenfor gjeldende anbefalinger, har skapt mye håndballaktivitet. Det gleder oss som er opptatt av håndball og det se at barn og unge har den samme gleden av idretten som våre elitespillere hadde når de var unge.

Noen kommer alene, noen kommer sammen med laget sitt eller vennen/venninna. Det er godt å se at det er stor spredning og at hele 17 klubber er representert denne uka. Godt å se at håndballskolen vår har blitt godt kjent. Også i år har vi hatt besøk fra Åkra, kjekt når de legger sommerferien til Stavanger og håndballaktivitet.

En hvil i bakken mellom øktene. Tid for å være sosiale og få nye venner er også en viktig del av håndballskolen.

Instruktører har vært spillere fra Vikings a-lag. Siden flere av våre utenbys spillere nå er på besøk hos familie er de lokale spillerne som har vært i aksjon. Trym, Andre, Tore, Ulrik, Jesper og Jarand har alle vært innom i løpet av uka. For våre spillere er det en god læring i det å måtte trene unge håpefulle og aktive barn.

Vi håper koronaen slipper taket slik at vi neste gang kan invitere til håndballskole uten så mange restriksjoner og forhåndsregler på registrering, grupper og smittevernregler.

Til dere alle som har deltatt. Tusen takk for at der ble med. Nå kan dere ta en velfortjent ferie og så håper vi at vi ser mange av dere tilbake i Hetlandshallen i august.