UEGO håndballskole avlyst – Ryger

UEGO håndballskole avlyst

Stavanger Idrettsråd kom igår med de kommunale retningslinjene for hvilke aktiviteter som kan tilltates for barn og unge i vinterferien. Her heter det blant annet: «Aktivitet som innebærer blanding av grupper eller andre utenfra vil ikke bli godkjent.».

Håndballskolen hadde vi gledet oss til og alle forberedelser var i rute til en ny Uego håndballskole i vinterferien. Selv om vi fikk lov til å arrangere håndballskole både før og etter sommerferien og i høstferien var vi klar over at det denne gang kunne bli vanskelig med tanke på de sterke restriksjoner vi har sett både her og ikke minst andre steder i landet. I romjula valgte vi selv å avlyse, da hadde vi lov men ble anbefalt å ikke gjøre det.

Sparebanken Vest har vært gode støttespillere i en årrekke for Uego håndballskole.
Her er det kaptein Helgi Høydahl, ildsjel Jane Rytter-Norheim som fikk overrekket støtten fra Knut Egge og Marianne Ringen i Sparebanken Vest.

Denne meldingen ble sendt ut av Idrettsrådet i går.
Det begynner å nærme seg vinterferie og en tid da flere idrettslag vanligvis organiserer treningssamling/camper/turneringer etc. Stavanger kommune har vurdert hva som skal tillates av aktivitet og om dette skal tolkes under kriterier for trening eller arrangement.I utgangspunktet vil Stavanger kommune godkjenne idrettsaktiviteter i vinterferien så sant det er aktivitet for samme gruppe/grupper som normalt trener.
Aktivitet som innebærer blanding av grupper eller andre utenfra vil ikke bli godkjent.

Vi satser på en virusfri vår og at vi igjen kan samle barn og unge til håndballskole.