Uego Håndballskole dag 3 – Ryger

Uego Håndballskole dag 3

Ny dag og klar for mer håndball for 100 barn og ungdommer. Idag presenterer vi noen av jentene født i 2007 årgangen og her har vi faktisk to jenter som har tatt turen fra Åkra.

Det er sommer, sol og varmt i været. Men i og rundt Gautesete- og Hetlandshallene syder det av aktivitet både inne og ute der Vaulens fotballskole og Uego Håndballskole blir arrangert side ved side.

Noen av 2007 jentene der to av disse har tatt turen fra Åkra til Stavanger for å delta på håndballskolen. Øvirge jenter er fra Sandnes, Sunde, KFUM og Hundvåg

Det har lenge sett mørkt ut for årets håndballskole grunnet corona, men når vi i starten på måneden fikk mulighet til igjen å kunne arrangere håndballskole så er vi overveldet over hvor stor responsen har vært.

Med faste grupper på 20, god håndhygiene og andre smitteverntiltak så er altså disse ungdommene igang. Med vår trofaste Jane Rytter Norheim i kulissene er vi trygge på at smittevern er godt ivaretatt. Jane jobber på smitteposten på sykehuset og kan dette langt bedre enn de fleste andre.

Vi takker Rema 1000 for sponsing av epler og bananer. Denne gangen kunne vi ikke servere mat grunnet restriksjoner og da er det greit å kunne tilby noe frukt og grønt i tillegg til matpakka.

Foto: Trine Nessler Wichmann

Vi har styrket antall instruktører og har to instruktører på gruppe, altså 10 instruktører hver dag. Sebastian Waage Mossestad er en av a lags spillerne som deltar denne uka.