UEGO støtte til håndballskolene – Ryger

UEGO støtte til håndballskolene

Under sist ukes håndballskole fikk vi besøk av Sparenbanken Vest som hadde med 100 000,- i UEGO midler øremerket våre håndballskoler.

Sparebanken Vests Uego midler har vært en stor bidragsyter til Viking Stavanger Håndball. Faktisk var det i samarbeid med oss bankens UEGO prosjekt startet. Et prosjekt som nå er synlig i flere idrettslag i Rogaland.
Les mer om uego her: https://uego.no/

Knut Egge og Marianne Ringen fra Sparebanken Vest deler ut 100 000,- til to gode UEGO ambassadører ildsjelen Jane Rytter-Norheim og kaptein Helgi Hildarsson Høydahl.

Håndballskolene har blitt viktige for Viking Stavanger Håndball. De gir oss et økonomisk bidrag til elitesatsing, men like viktig er det at vi får møtt kommende generasjons håndballspillere og bidra til at de både lærer mer håndball og at de har et aktivitetstilbud i skoleferiene.

Håndballskolen som ble avsluttet fredag var den 3. dette året. Det gledelige er at vi har hatt stor påmelding til de to siste håndballskolene og det er tydelig at mange har savnet håndballspillingen under coronatidene.

Vi takker igjen Sparebanken Vest for at de støtter oss med UEGO midler. Vi skal forvalte de godt å sørge for at de som er innom håndballskolen skal få et godt tilbud både på og utenfor banen.

Helgi instruerer unge håndballspillere.