Ung talent lånes fra ØIF Arendal – Ryger

Ung talent lånes fra ØIF Arendal

Vi ønsker Herman Thysted velkommen til Ryger. 19 åringen kommer på utlån fra ØIF Arendal og vil være en del av Ryger ut sesongen.

Foto May Elin Aunli

Spilletid er viktig for unge spillere. For Herman ble det vanskelig å få den spilletiden han trenger hos ØIF Arendal, i hans posisjon har ØIF Arendal svært gode spillere. Nå tar han turen en divisjon ned og flytter seg fra sør til vestlandet med et klart mål om å spilletid og bidrag inn i Rygerlaget.

Vi er svært glad for at ØIF Arendal har strukket seg så langt for å finne en løsning for oss og Herman. Nå ser vi fram til å bli bedre kjente med Herman både på og utenfor banen.

Herman sier dette om klubb bytte nå midt i sesongen; Jeg føler jeg kan få mer utvikling og spilletid ved å bytte til Ryger. Har en god følelse på treneren, spillere og alt rundt laget at dette var et bra valg for meg

Morten sier dette om å få inn Herman:
Vi har fået tilført en spiller der på trods av sin unge alder har været en del av norsk topphåndball i flere år og vet hva som skal til for å spille liga håndball. Med et knallhårdt skudd og en velutviklet fysikk, har Herman indiskutablet et stort potensiale. Når du samtidig møtes av en ydmyg og utviklingsivrig gutt, ble det opplagt at få Herman til Stavanger. Vi gleder os til at arbeide med Herman og mener han passer godt inn klubben og med spillergruppa.