Vant kampen før kampen(e) – Ryger

Vant kampen før kampen(e)

Siste kamp før kvaliken hadde liten betydning for begge lag. Det var to lag som ville vinne, men det var merkbart at begge lagene hadde de kommende kampene i bakhodet. Selv om kampen var jevn og lenge stod og vippet så var det merkbart at det betydde litt mindre enn det som det vil gjøre om et par uker.

Helgi Høydal vår toppscorer og bestemann med hele 11 mål fra linja.
Foto Hans Lie

Vi kom klart best i gang mot et passivt Follo lag som slet mot vårt gode forsvarsspill. Framover hadde vi et høyere tempo enn gjestene og vi dro sakte men sikkert i fra og til pause stod det 17-12 i vår favør. Vi starter 2. omgangen bra og holder ledelsen de første minuttene. Så kommer en periode hvor vi er ukonsentrerte, unøyaktige og vi slipper Follo inn igjen i matchen. Gjestene svarer på vår invitasjon og går fra fem mål bak til å komme likt i målprotokollen. Det ser en stund ut til at poengene kunne blitt med på flyet østover.

Men vi viser moral og knepper opp et par hakk på slutten av kampen og kommer igjen to foran i målprotokollen før Follo reduserer like før slutt. Med det tar vi to fortjente poeng, sikrer 2. plassen på tabellen og går inn i den kommende kvaliken med 2 poeng som bonus.

Nicolai Bredmose Haugen i duell mot Follos Fossnes

Kvaliken starter over påske og vi skal spille mot Viking TIF og Follo, der vi møter begge lag hjemme og borte. Vi har med oss to poeng inn i kvaliken, Viking TIF får et mens Follo starter med null. Kampoppsettet skal komme mandag og vi gleder oss til en spennende avslutning på sesongen.

Jonas er i godt slag. Her har fintet seg forbi Follos forsvar.

Av en eller annen merkelig grunn er avslutningen av sesongen lagt til påskelørdagen og med det mindre publikum enn forventet. Vi er likevel glad for at nesten 300 tok turen til Stavanger Idrettshall lørdag ettermiddag. Nå skal vi mobilisere til kvaliken og skal love et annet trykk når sesong skal avgjøres i tette spennende kamper som betyr mye.

Helgi og Vikingforsvaret holdt Follo trygt på avstand i 1. omgang. I 2 omgangen kom gjestene inn igjen i kampen før vi kneppet opp et par hakk og vant fortjent.