Vant mot Fold, Falk venter søndag – Ryger

Vant mot Fold, Falk venter søndag

Fold gikk respektløst til verks og tok initiativet fra start. Det lugget for oss og intensiteten var ikke der den burde være. 6 min før pause ledet hjemmelaget 9-8 før vi kneppet opp et hakk og gjorde de 4 neste målene før pausesignalet gikk. I 2. omgang festet vi grepet og det var etter hvert bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli.

Denne kampen skulle vært spilt for 14 dager siden, da hadde vi 7 spillere coronasyke, og eneste utvei i en tett kalender var å spille denne fredag kveld. Folds hjemmebane, Rykkinhallen, var ikke ledig hverken torsdag eller fredag, derfor måtte denne spilles i Vollenhallen i Asker. Det ble ingen stor håndballopplevelse de 37 tilskuerne som prioriterte håndball foran gullrekka fikk se. I en trist hall, med variable prestasjoner på banen og en arrangør som gjorde det de kunne for at kampen skulle få gode rammer, men som ikke hadde høytaleranlegg som virket, ble det ble som det ble.
Vi kom til Asker for å ta to poeng. De tok vi med oss videre og tok et nytt steg mot å sikre oss en kvalik plass.

Takk til Sven Kvia for lån av biler. Her er det Stian Røisland og Ken Arvid Risa fra Kvia når samarbeidsavtalen vår ble signert.

Helgi ble vår toppscorer med 9 mål, etterfulgt av Jesper som noterte seg for 5. Dette ble en kamp alle 14 fikk spilletid og når ledelsen ble stor i andre omgang gikk nok tankene til Scott og Erik til søndagens kamp mot Falk. Vinner vi den er vi klar for play off 4 runder før slutt. Til fredagens kamp var Trym, Sindre og Eirik hjemme grunnet sykdom / jobb. Så får vi se om vi får noen av de blir kampklare til søndag.

Jesper med 5 mål. Siden sveisen ikke fikk den rette stylen på bildet i går kjører vi et nytt bildet til alt er som det skal være
Foto Svein Erik Fylkesnes

Det er en heftig logistikk rundt reising og kamper både for oss andre lag i disse coronatider. Stadige endringer, sykdom og begrenset med flyavganger gjør det krevende å få ting til å gå opp. Nå blir vi i Asker fram til søndag før vi setter turen til Lystlunden for å møte Falk Horten.

Lørdag trener vi i Drammenshallen og har ellers en dag til å samle krefter. Stor takk til Drammen HK for å kunne låne deres treningsfasiliteter.