Vant stort foran 756 tilskuere – Ryger

Vant stort foran 756 tilskuere

Etter en trå start der Vikhammer holdt følge de første 10-12 minuttene så koblet vi grepet og kjørte over trønderne som måtte reise hjem med hele 42 mål i bagasjen. Kjekt å se unngutta Jesper, Andreas og Thomas (som fikk sin debut) ta vare på muligheten når de kom innpå.

Chris i aksjon
Foto Tor Helge Torgersen

Vi hadde sammen våre samarbeidsklubber mobilisert til kampen og selv om det som ble prestert på banen ikke var av verken topp kvalitet eller inneholdt noen spenning så var et stort antall entusiastiske publikummere med på å gjøre kvelden til en ny kjekk håndballkveld i Stavanger Idrettshall.

Når så meldingen tikker inn om at Viking TIF taper borte mot Herulf og at vi allerede to runder før slutt er sikret 2. plassen som gir 2 poeng i bonus på play offen starter 21.4, da hadde vi all grunn til å være godt fornøyd med kampen.

Thomas Haave Nilsen fikk sin debut i sluttminuttene. De minuttene brukte han godt og noterte seg for 3 mål

Vikhammer har vært vårt mareritt siden serieåpningen. De to poengene kan vi ikke få igjen, men en ting hadde gutta bestemt seg for, revansjen skulle de ha. I starten så det ikke sånn ut. Som mot OSI måtte Scott legge timeoutkortet og gjøre noen små justeringer før tenningsnivå og tempo kom opp det nivå det skal være.

17 minutt i omgangen var stillingen 12-11, da var alt Oskar Brekke ferdig dusjet etter å ha bli sendt av banen med rødt kort tidlig i omgangen. Men derfra og ut var det enveiskjøring. Siste 13 minuttene vinner vi 6-1 og når lagene går til pause er kampen i realiteten avgjørt.

Utover andre omgangen er det kun spørsmål om hvor stor seieren skal bli. Scott rullerer på laget og fordeler spilletid på alle 16 spillerne. Jesper Røisland som har vist gryende form i det siste noterer seg for 7 fulltreffere, mens Andreas Oftedal Hansen som fikk sin debut mot OSI denne gang traff med skuddarmen og fikk plottet inn 3 mål. I sluttminuttene fikk Thomas Haave Nilsen sin debut og fikk prøve seg fra straffemerket og fikk satt sitt første mål, deretter fulgte han opp med ytterligere to mål, tre totalt i kampens siste 4 minutter er ikke verst. Vår bestemann ble idag Tord Bleivik som viste at han har mer enn iskalde straffekast på repetoaret.