Vår 8. spiller – Ryger

Vår 8. spiller

En entusiastisk publikum gav oss enorm støtte fra tribunen i kampen mot Kolstad. Både i denne og foregående kamper har denne gjengen fra Vikings G15 lag tatt regien på tribunen. Med trommer og bjeller har de engasjert alle 200. Så glad for støtten er spillerne at onsdag troppet de opp på treninga til guttene med pizza fra vår samarbeidspartner Bankers Pizza.

Stor stemning og støtte fra tribunen er en stor hjemmebanefordel. Etter mange år i stor hall og lite publikum har jubel, heiarop og atmosfæren vært så som så (Med unntak av Grethe og Elisabeth då). De siste kampen har dette snudd, denne gjengen skal ha æren for det.

Styrkeøkta ble avbrutt når Sebastian, Trym og Helgi troppet opp i Hetlandshallen med pizza fra Bankers pizza. Helgi måtte videre. han er og trener for et annet yngrelag og skulle på trening med laget sitt.

Pizzaen ble godt mottatt og det ble en kjekk kveldsstund sammen med Vikingspillerne. En av trenerne til laget er Jonas, så det var nok ekstra kjekt for guttene søndag og se sin trener storspille i Vikingdrakta.

«Ultras». Den harde kjerne i G15 laget…
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Vi håper å se guttene i hallen i alle kamper framover. I tillegg til pizza fikk samtlige spillere på laget sesongkort til det resterende kampene. Så om de ikke spiller selv så håper vi sterkt at de kommer igjen.

Pizzaen ble levert av vår sponsor Bankers pizza. Helt uoppfordret kom guttene med sin dom over pizzaen. Det er byens beste pizza. Langt bedre enn pizzabakeren.