Vår nye kantspiller – Ryger

Vår nye kantspiller

En ny ung og spennende spiller kommer til Stavanger for å ta et videre steg i karrieren sin. Velkommen til Stavanger, Ulrik.

Grunnet den store usikkerheten rundt corona har vi først og fremst konsentrert oss om å få med fjorårets spillere. Nå er flertallet av disse på plass og fram mot sesongstart vil klubben jobbe aktivt med å styrke stallen ytterligere. Første spiller inn er nå på plass når bergenseren Ulrik Berge Eriksson har signert for oss. Ulrik kommer fra bergensklubben Viking TIF og vil bekle høyre kant rollen.

19 åringen er en lovende spiller som har stått på vår liste lenge. Når Herman Gjekstad forlot oss var Ulrik vårt førstevalg på denne posisjonen. Ulrik noterte seg for 88 mål på 20 kamper i fjorårets førstedivisjon og han har også vært innom yngrelandslag.

Foto: Viking TIF, Ulrik Berge Eriksson

Scott Harrington om Ulrik
«Ulrik har vist de siste årene sine kvaliteter og er klar for et høyere nivå. Jeg er glad at han velger oss. Basert på det han leverte siste sesong er jeg overbevist om at han kommer til å bli en viktig spiller for oss. Han har et framtidig potensiale til å bli en spiller på høyt nivå»

Ulrik sier dette om å spille for Viking
«Jeg valgte Viking Stavanger fordi jeg ser dette på en god mulighet for meg å utvikle meg som håndballspiller og jeg har alltid drømt om å spille i Rema 1000 ligaen. Jeg tror både laget og jeg kan vokse og ta mange steg neste sesong. Vi blir et ungt lag med gode muligheter til å gjøre det bra»

Jeg ser dette som en god mulighet til å utvikle meg som håndballspiller

Ulrik Berge Eriksson

Med Ulrik på plass blir det ytterligere en bergenser på laget vårt og totalt er vi nå 4 spillere fra Bergen. I fjor kom Lars Henrik Hygen fra samme klubb som Ulrik, året før var det Sebastian Waage Mossestad (Fyllingen) og året før der igjen Samsom Bjørke Kallestad (Viking TIF/Fyllingen).

Velkommen til Viking Stavanger.