Vår nye markedssjef – Ryger

Vår nye markedssjef

På gårdsdagens sponsorfrokost kunne vi presentere vår nye markedssjef. Det er Q-10 personell som har bistått oss i rekrutteringsprosessen og med kan vi bare ønske Christian velkommen på laget.

Christian Søyland jobber i dag som key account manager i Tools og har før det jobbet i 10 år med merkevaren Session. At Christian i tillegg har et håndballhjerte er ingen ulempe. Han har spilt aktivt, vært trener for rekruttlag i Sola og vært aktiv i Tastavarden HK.

Styreleder Tor Henrik Knutsen, Christian Søyland og Pål Madsen fra q-10 personell tilfredse med å at ny markeds sjef nå er på plass.

Å bli en del av norsk topphåndball krever profesjonalisering også utenfor banen. Skal vi øke markedsinntektene må det jobbes systematisk over tid, vi må tilby sponsorene noe som gjør at de får utbytte av være med oss på laget og at det er en lønnsom plass å plassere sine markedskroner. Å ansette en markedssjef har vært et langsiktig mål vi har hatt. At vi nå har bygget organisasjonen såpass sterkt at vi kan ta neste steget er vi glad og stolt over.

q10_personell
q10_personell_logo

Vi ønsker også at vår nye markedssjef skal bidra til å øke engasjementet for håndball i Stavanger. Vi ønsker å bli hele byens klubb og at breddeklubber og andre håndballvenner skal identifisere seg med og heie på oss. En viktig del av jobben i tillegg til salgs- og markedsarbeid blir å sørge for at vi har et godt samarbeid med grasrota, der framtidens talenter skapes og der framtidas supportere befinner seg.

Grunnet oppsigelsestid så starter Christian først jobben et stykke ut på høsten.
Vi er svært glad for at vi har en ny «spiller» på laget. Skal du lykkes må du ha gode spillere på og utenfor banen.

Velkommen Christian.