Vegard fortsetter i Viking – Ryger
Vegard Sømme Dybdahl

Vegard fortsetter i Viking

Mens det meste fortsatt er usikkert om neste sesong er det svært gledelig at spillerne nå signerer på rekke og rad. Denne gang er det Vegard Sømme Dybdahl som har satt signaturen på avtalen som gjør han til Vikingspiller også neste år.

Vegard må være den kantspilleren det må være vondest å møte fysisk for en motstander. Med sin nødeløse og tøffe spillestil så finnes det ingen begrensninger for Vegard når han lukter mål. Ballen skal inn, konsekvensene tar vi etterpå. Vegard er en viktig spiller også utenfor banen. Han er en av lagets «gladgutter» som er flink til å by på seg selv og som sprer godt humør i og rundt laget.

Vegard Sømme Dybdahl, foto Svein Erik Fylkesnes

Når Fransisco kom på lån til oss i høst var det Vegard som innlosjerte han i leiligheten og sørget for at vi klart å gi han et godt opphold her i Stavanger. Vegard har også hatt med seg spillere på hytta. Det kan vel også nevnes at han ble vel mye norsk etter å ha vært hos Vegard noen uker. Han fikk iallefall forståelsen for at energidrikk er en del av det «norske måltid». Vegard er en spiller alle lag trenger. Derfor er vi svært glad for at han nå blir med oss videre.

To gamle lagkamerater fra Sola møttes til duell. Da blir det jo smil og spøk. Selv om det er kamp om poeng. Foto: Trine Nessler Wichmann