Velkommen Magnus – Ryger

Velkommen Magnus

En ny ung spennende spiller tar turen til Stavanger for å kombinere håndball og studier. Mens fokus hver dag er på de kommende kvalik kampene mot Nøtterøy jobbes det parallelt med å erstatte spillerne som forsvinner.

Magnus Orri Axelsson blir 21 år og kommer til Viking Stavanger fra Elverums rekruttlag. Han blir Vikingspiller de 3 neste sesongene. Magnus har trent med norges beste lag hele sesongen og har hatt en svært god treningshverdag. I og med at 2. divisjon har vært coronastoppet har det kun blitt trening. Nå tar han turen til Stavanger og Viking for å få mer ansvar og mer spilletid på et høyere nivå.

Magnus Orri Axelsson klar for 3 år i mørkeblått

Vi er svært glade for at en ny ung ambisiøs spiller foretrekker å komme til Viking for å utvikle seg videre. Magnus er en spiller som vi tror både håndballmessig og som person vil passe godt inn i vår spillergruppe. Magnus har ikke noe typisk norsk etternavn, det skyldes at han er født på Island, men har bodd størstedelen av sitt unge liv her i Norge.

Scott sier dette om å få Magnus til Stavanger:
Jeg har stor tro på Magnus som spiller og at han skal kunne utvikle seg videre i Viking. Han er en ydmyk, ambisiøs og spennende ung spiller som vil passe godt inn i vår spillergruppe.

Magnus sier dette om hvorfor han nå velger Viking som neste stopp i sin karriere:
Jeg valgte Viking fordi det virker som et spennende prosjekt jeg gjerne vil være med på. Jeg ser det som er perfekt lag å utvikle meg i. Det blir gøy å jobbe med en engasjert trener som har så mye kunnskap om håndball. Jeg har hørt bare gode ting om byen og klubben. Gleder meg til å komme i gang etter ferien.