Velkommen Mikkel – Ryger

Velkommen Mikkel

Vi er glad for at Mikkel Milling-Hansen velger å bli Rygerspiller kommende sesong. Mikkel er linjespiller og kommer fra den danske 2. divisjonsklubben Nørre Djurs, en klubb som mistet opprykket til 1. divisjon med knappest mulig margin.. Mikkel var på besøk hos oss for noen uker siden og vi er glad for at han nå tar med seg sin kjæreste og flytter nordover.

Når lokale spillere flytter ut må vi ut å finne spillere som vil flytte til oss. Med Steffan og Trym på vei ut var dette en posisjon vi måtte forsterke oss og når vi ble bedre kjent med Mikkel etter besøket hos oss har vi stor tro på den 23 år gamle dansken kan være med å fylle de tomme skoa på linja. Til høsten skal vi få bli bedre kjent med han på banen, men til våre følgere som vil vite litt mer om Mikkel så får dere en smakebit her.

Fortell oss kort hvem Mikkel er?
– Jeg er en glad, frisk og positiv ung mand på 23 år. Jeg bor til dagligt sammen med min kæreste og min lille hund i Randers. Jeg nyder at bruge tid sammen med venner og familie, og jeg kan rigtig godt lide at være aktiv. Jeg er meget social og glæder mig altid til at møde nye mennesker og lære dem at kende.

Litt om din håndballbakgrunn

– Startede som håndboldspiller da jeg var 6 år gammel. Jeg startede min håndboldkarriere i Stjær BK. Som u14 spiller tog jeg til Skanderborg (SHEA) hvor jeg spiller indtil jeg var u16. Fra u16 tog jeg til Viborg og spillede u16 og u18 inden jeg blev senior. Som senior spiller har jeg spillede i Nørre Djurs HK der har jeg spillede i 5 sæsoner.

Støtt gutta med kjøp av Bambusastrømper. Ta kontakt med en av spillerne eller send oss en pm.

Hva er det som gjør at du velger å flytte til Norge og Stavanger?

– Norge er et dejligt land, og jeg glæder mig til at komme op og opleve endnu mere af landet end jeg i forvejen har. Stavanger er en klub jeg har hørt mange gode ting om. Jeg har store ambitioner som håndboldspiller, og jeg er sikker på, at Stavanger kan hjælpe mig med at udvikle mig og blive den bedste udgave af mig selv, både på og udenfor banen.

Utenom håndballen, hva er det du gjør i dag
– Jeg arbejder i Viborg på en specialskole for unge mennesker med forskellige udfordringer og handicaps. Når jeg ikke er på arbejde, bruger jeg mange timer på både håndbold og styrketræning. Ellers bruger jeg meget tid sammen med mine venner, hvor vi laver en masse forskellige sociale ting.

Velkommen til Ryger Mikkel. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg.