Velkommen Odne – Ryger

Velkommen Odne

Vi er glad for at Odne velger å ta med flyttelasset fra Trondheim til Stavanger og spill for oss fra neste sesong. Odne spiller idag for divisjonskollega Melhus og har også vært å se i Stavanger som spiller for Charlottenlund og Herulf Moss. Nå blir neste stoppested for den 24 år gamle målvakten Ryger.

Odne har levert målvaktsprestasjoner på et høyt nivå i 1. divisjon de siste sesongene. Hans toppnivå fikk vi erfare når Melhus gjestet oss i september og tok med seg alle poengene hjem til Trondheim og der han ble kåret til bortelagets beste spiller.

Odne tok storeslem når han og Melhus gjestet Stavanger i september. I tillegg til to poeng ble det fruktkurv fra Engrosfrukt og blomster fra Musegatens blomster.

Med sine 24 år vil Odne bli en av de mer erfarne spillerne i gruppa vår, selv om 24 år i seg selv er en ung alder for en målvakt. Odnes mål er det samme som Ryger, spill i Rema 1000 ligaen og det var en av grunnene til at Odne valgte å takke ja til tilbudet vår.

Det blir flere skudd fra Jonas mot Odne neste sesong. Da på trening.
Foto Trine Nessler Wichmann

«Jeg opplever at mine og Rygers ambisjoner er sammenfallende, spill i Rema 1000 ligaen. Jeg har fått et godt inntrykk av klubben og det samme av spillergruppa som jeg fikk møte når jeg besøkte klubben i høst. Til høsten flytter jeg ned alene, etterhvert er målet at samboer og hund kommer etter».

Trondur forsøker å overliste Odne i kampen i høst.
Foto Svein Erik Fylkesnes