Velkommen Steffan – Ryger

Velkommen Steffan

Vi er glad Steffan tar med seg flyttelasset fra Danmark til Stavanger og blir Rygerspiller den neste sesongen. Steffan har tidligere spilt for Haugaland og returnerer nå til Norge, nå til andre siden av Boknafjorden.

Steffan Stollig Christensen kommer fra den danske 1. divisjonsklubben Vendsyssel og bekler rollen som linjespiller. Han har vært 3 år i Haugaland tidligere, men flyttet tilbake til Danmark for å ta lærerutdannelsen. Nå er siste eksamen avlagt og det blir ny tur til Norge for å spille håndball for Ryger og jobbe som lærer.

Med mange unge talent i stallen har det i jakten på nye spillere vært viktig å få inn rutine. Med sine 30 år har vi fått en rutinert spiller med lang fartstid i både norsk og dansk 1. divisjon.

Trener Morten Moldrup kjenner Steffan godt og sier dette om hvorfor han ønsket Steffan inn i Ryger troppen:

Det betyder meget at have en base af dygtige spillere, som vi kan bygge videre på og supplere med nye krefter utefra. Det kan forhåbentligt højne vores bundniveau og mindske de udsving, som man må forventer der vil komme i løpet av en sesong og ikke minst når der er tale om en sammenligningen av to lag, med masser av nye inntrykk. Derfor er jeg glad for at få inn noget rutine i form av en fighter som Steffan, der tar med sig viden fra dansk 1. div og samtidig er kjent med den norsk kultur og håndball. Han ville ikke bare være sund konkurranse for vår nuværende linjespillere, men vil også vær en leder der kan gi råd med på veien og kan løfte de andre sit spill. I vår situasjon, kunne vi nesten ikke have fået et bedre match enn det vi får med Steffan.