Velkommen til Ryger – Ryger

Velkommen til Ryger

Vi er glad for en ny ung treningsvillig spiller vil slutte seg til Ryger fra neste sesong. Ikke minst blir det kjærkomment å få inn en ny høyreback etter en fjorårssesong vi stort sett måtte bruke en høyrehendt spiller i denne posisjonen.

Mathias Fagerheim fyller 21 år i august og kommer fra Falk Horten. Mathias er fra Nøtterøy og var blant annet med i stallen til vestfoldlaget når de var i Rema 1000 ligaen. Mathias har denne sesongen slitt med skader og har ikke vært på banen for Falk, nå er skaden rehabilitert og Mathias tilbake i trening. Med den 2 meter høye bakspilleren får vi også inn en fysisk stor spiller til å bekle den viktige høyreback rollen.

Foto Falk Horten

Mathias sier dette om hvorfor han valgte Ryger:
Jeg valgte å dra til Ryger fordi det er et ungt lag som har potensiale til å nå langt. Det er viktig for meg å komme til en klubb som er seriøs og som er satsnings villig. Jeg gleder meg til å bli kjent med klubben og laget og for å kjempe på banen de neste sesongene.Om Mathias sier Jonas dette om hvorfor han ønsker han med på laget. » Jeg gleder meg veldig til å få Mathias som en del av troppen. Mathias vil gi oss noe ekstra på høyrebacken i kraft av hans gode skudd fra distansen og gode fysikk. Denne fysikk vil også komme laget til fordel i defensiven. Viktigst av alt kommer Mathias med en sult på å trene etter en lang periode med skade og har vist, at han ønsker å trene bra og gi alt til laget.»

Mathias var på besøk hos oss tidligere og vi er sikre på at vi vil få inn en spiller som vil passe godt inn i gruppa vår.