Velkommen til Viking Stavanger – Ryger

Velkommen til Viking Stavanger

5 spillere forsvant etter nedrykket i fjor. 2 har tidligere kommet til. Nå er vi glad for at en ny spiller har satt sin signatur på kontrakten og at vi får styrket laget halvannen uke før seriestart.

Vi har helt siden nedrykket jobbet målbevisst om å styrke stallen ytterligere, men jobben med å finne spillere som passer vårt «DNA» har vært krevende. Den enes død er den andres brød heter ordtaket. Når den danske 1. divisjonsklubben SUS Nyborg 3 uker før seriestart valgte å trekke laget grunnet krevende økonomisk situasjon ble Chris Nicoalai Petersen klubbløs. Da var veien kort til Norge og gjenforening med sin lagkamerat fra i fjor Trondur Mikkelsen.

Chris kom til oss mandag og har to treninger sammen med oss og han spilte kampen mot Viking TIF igår. Etter 3 dager her i Norge og med en kamp sammen med oss ble både vi og Chris fort enige om at spill for Viking var noe begge parter var svært interessert i. Kun kort tid etter kampslutt igår fikk vi signaturen som gjør dansken til ny Vikingspiller.

22 åringen har sin styrke framover på banen og er en fintesterk og hurtig håndballspiller og med han på plass har vi fått en spillertype som utfyller de vi allerede har fra før.

Vi ønsker Chris velkommen til Stavanger og Viking.