Velkommen til Viking – Ryger

Velkommen til Viking

Mens hovedfokuset er på kvalifiseringskampene mot Nøtterøy jobbes det også langsiktig med neste års spillerstall. Det var derfor svært gledelig at vi har nå har fått på plass den første erstatter til de som nå forlater oss.

Foto SUS Nyborg

Trondur Mikkelsen fyller snart 21 år og har dennne sesongen spilt i dansk 1. divisjon for den østfynske klubben SUS Nyborg. Han har i inneværende sesong gjort 81 mål på 25 kamper og har vært lagets toppscorer. Spesielt etter jul har han vært hyppig målprotokollen. Med sin unge alder har vi stor tro på at dette er en spiller som vil fylle en av de rollene som blir ledige.

Trondur er en kjent spiller for vår trener Scott og for vår færøyske trio.
Fra sin tid på Færøyene har Scott trent Trondur i yngre lag og sånn sett er han ikke noe ubeskrevet blad for oss. Med Trondur inn sørger vi for at vi fortsatt har 3 færøyinger på laget når Kjartan nå flytter til Sverige.

Trener Scott har hatt Trondur på ønskelista si helt fra det ble kjent at han var på utgående kontrakt. Scott sier dette om Trondur «Han er en ung spennende spiller som vi har tro på kan fylle en av ledige rollene uanvhengig av om vi spiller i Rema 1000 ligaen eller i 1. divisjon. Han er en spiller som vil passe inn i gruppa vår og som jeg har stor tro på skal utvikle seg videre hos oss».

Scott tilfreds med første erstatter klar.
Foto Svein Erik Fylkesnes

Trondur har skrevet en 2 års kontrakt og er klar til å flytte til Stavanger i sommer. Han sier dette om hvorfor valget ble Viking:

Jeg har valgt Stavanger, fordi jeg har hørt meget godt om klubben. Viking virker som et sted med gode rammer, hvor jeg kan udvikle mig selv som spiller og menneske. Viking Stavanger føler jeg er det rigtige valg for mig. Jeg har fulgt med mine landsmænd fra Færøerne i Viking Stavanger hvor udviklingen har været stor og det er jeg meget spændt på at være en del af.
Jeg glæder mig til at møde folkene i og omkring klubben.

Vi ønsker Trondur velkommen til Stavanger og Viking.