Vellykket håndballskole – Ryger

Vellykket håndballskole

Etter at vinterferiens Uego håndballskole måtte avlyses grunnet gjeldende smittevernregler var reglene slik at det nå i påska var mulig å gjennomføre for et begrenset antall bosatt i Stavanger kommune. Det var derfor gledelig at vi fikk tilstrekkelig antall påmeldte til at vi kunne gjennomføre 5 dager med håndballskole.

Etter 5 dager i Hetlandshallen er vi svært glade for at vi tok sjansen på å arrangere en ny håndballskole. Påmeldingen var som forventet noe lavere enn det som er vanlig ved skoleferier. Men med et snitt på 20 stk hver dag må vi si oss svært godt fornøyd med. Med to instruktører pr dag så håper vi de som deltok fikk godt utbytte av håndballskolen.

Med en svært amputert håndballsesong er det mange som savner mer håndball. En håndballskole kan ikke erstatte det som er mistet av kamper i løpet av en sesong, men det gir en mulighet for en aktiv start på påskeferien i en tid der mange av de vanlige aktivitetene er stoppet.

Instruktører på håndballskolen disse 5 dagene har vært spillere fra Vikings A-lag.
Ulrik (bildet) og Jonas var flest dager men også Sindre og Jesper har vært innom.
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Vi kommer helt sikkert tilbake med en ny håndballskole etter skolen tar sommerferie. Hvis smittesituasjonen tillater det vil vi se på mulighetene for å sette opp impulssamlinger eller mini håndballskoler utover våren.