– Vi er helt satt ut – Ryger

– Vi er helt satt ut

Telefonen fra flertallspartiene med ordfører Kari Nessa Nordthun (Ap), Øyvind Jacobsen (AP) og Frode Myrhol (FNB) kommer styreleder Tor Henrik Knutsen aldri til å glemme. 1 million i støtte fra kommunen til elitesatsingen er en drøm som har gått i oppfyllelse

Hele Vikingfamilien samlet å denne store dagen, alle like overrasket. Tysklandsproff og gammel Viking gutt Gøran Johannessen på gjestetrening og heier med.
Foto Trine Nessler Wichmann

– Jeg håper kommunens bidrag ikke bare kan hjelpe Viking økonomisk, men samtidig også inspirere næringsliv og andre til å bli med på å løfte håndballmiljøet tilbake til gamle høyder.

«Ordfører Kari Nessa Nordtun»

Erga Revisjon tar ordførers oppfordring om bidrag fra næringsliv. Vi går inn med 100 000,- kroner»
«Svein Erga

Det var bompengepartiets Frode Myrhol som tok initiativet til gaven fra kommunen. «Jeg har lest om dere i avisa, sett hvordan dere har jobbet dere tilbake til Rema 1000 ligaen og hvordan dere har klart å betale ned gjeld. I forrige periode var dere i kontakt med oss politikere uten at vi stilte opp. Når jeg nå leste om problemene og ikke minst jobben dere har lagt ned fikk vi lyst å bidra til at vi igjen kan få topphåndball i Stavanger. «

Aftenbladet om saken
https://www.aftenbladet.no/sport/i/0n59vG/kommunen-gir-milliongave-til-viking-handball-jeg-ble-helt-satt-ut

Måpende Vikingspillere med full jubel når det uventede besøket på dagens trening

Veien til Rema 1000 ligaen har vært lang og vanskelig for Viking. Krevende økonomisk hverdag og på nivå 2 og 3 har vært vanskelig en vanskelig miks som har ført til at klubben flere ganger har stått med kniven på strupen.

Hva pengene skal brukes til?
Ordfører sa i sin hilsen at hun håpet dette var et initiativ hun håpet næringslivet ville følge opp. Det håper vi også.
Pengene er en enorm vitamininnsprøytning for både spillere og tillitsvalgte og skal forvaltes godt. Vi har hele veien styrt etter økonomiske forsvarlige prinsipper og har så langt valgt å ikke forsterke stallen. Med 1 million fra kommunen, 100 000,- i anonym gave og 100 000,- nye sponsorkroner fra Erga Revisjon er nok forsterkninger i spillertroppen noe som står høyt på lista. Men utvikling av klubb også utenfor banen er viktig.

Vi ønsker at Viking Stavanger skal være laget for hele byen og ønsker å knytte bydelsklubbene tettere til oss.

Med denne støtten går vi sommeren lyst i møte.

I dag er vi glad. Vi er stolte. Vi er rørte.

Tusen takk til idrettsbyen Stavanger. Vi skal forvalte støtten godt