– Vi er taktisk og mentalt klar – Ryger

– Vi er taktisk og mentalt klar

Søndag møter vi tabellnabo og opprykkskollega fra i fjor, Fjellhammer.
3 ukers kamp pause har vi benyttet godt. Scott Harrington ser fram til kampen søndag og mønstrer et kampklart Vikinglag som både mentalt og taktisk skal være godt forberedt når kampen om poengene starter søndag kl 15.00

Trener Scott er klar til kamp og sier dette før den viktige bunnkampen:
Kampen søndag er en viktig kamp og vi forbereder oss til denne som vi gjør til alle kamper. Med ekstra tid foran denne kampen har vi hatt god tid og både taktisk og mentalt til å bli 100 % klar til det som venter oss.

Scott Harrington,
Foto Svein Erik Fylkesnes


Fjellhammer ligger på plassen over oss med 1 poeng mer på kontoen. Mange har pekt på Fjellhammer som det store overraskelseslaget i årets Rema 1000 liga, sannsynligvis fordi mange etablerte lag har slitt voldsomt for poengene mot Lørenskogslaget. Om Fjellhammer sier Scott dette;
Fjellhammer har spilt bedre enn det tabellposisjonen viser. Det er ikke tilfeldig at mange lag har slitt mot de. De har både enkeltspillere og en bredde i stallen som holder godt nivå.

Billetter i appen eller på viking.woow.no

Hva så med Vikings muligheter
Vi vet at når vi spiller på vårt beste kan vi by de fleste kamp. Når vi spiller på vårt beste og treffer dagen er vi gode. Vårt fokus fram mot søndag er få fram vår topp prestering. Da vet vi at sjansen for at poengene blir igjen i Stavanger er gode.

Avslutningsvis, hva slags kamp forventer du deg?
Det blir en tøff håndballkamp med mange dueller og to lag som vil gi alt i 2×30 minutt. Det blir en fysisk og mental krevende kamp og der det er det laget som treffer dagen best som vinner.

Det er fortsatt billetter igjen og du finner disse i vår app eller på viking.woow.no. Vi trenger den 8 spiller på tribunen.

Håper vi ser deg på kamp.

Det nærmer seg en av sesongens viktigste kamper og Aftenbladet hadde fredag en forhåndsreportasje før søndagens oppgjør.