Vi forsterker laget – Ryger

Vi forsterker laget

Det nærmer seg vår re-debut i Rema 1000 ligaen og for å gjøre oss mest mulig rustet til å møte nye utfordringer trenger vi større bredde og nye spillertyper inn.

Foto Svein Erik Fylkesnes

Vi er glad for at Jonas Gunnarsson Djurhuus har takket ja til å spille for oss I Rema 1000 ligaen. Jonas er 24 år gammel og også han kommer fra Færøyene og han gjenforenes med sine landsmenn Kjartan Johansen og Helgi Hildarsson Høydahl. Jonas spilte for Viking 2. halvdel av 2018/19 sesongen og var sterkt ønsket med videre. Grunnet familiære forhold måtte han flytte tilbake til København. Nå tar han med seg samboer og datter til Stavanger for å studere og igjen ikle seg den mørkeblå Vikingdrakta.

Jonas kommer fra den danske førstedivisjonsklubben FIF.

Foto Svein Erik Fylkesnes

Scott om Jonas:
For oss er det viktig å beholde den gode kulturen vi har i laget og når vi forsterker ønsker vi spillere som kan ta del og forsterke den kulturen vi allerede har. Det vi at vi får med Jonas.
Jonas er en mentalt sterkt spiller som spiller på sitt beste i de viktige kampene. Neste år får vi 24 slike. Jonas spisskompetanse ligger i angrepsspillet hvor han både kan styre spillet, skape egne sjanser og sette andre opp i gode posisjoner. Han vil passe godt inn i vårt lag.

Vi ønsker spillere som kan del i og forsterke den gode kulturen vi har. Det får vi med Jonas»
«Scott Harrington

Foto Svein Erik Fylkesnes

Jonas om returen til Viking:
«Viking Stavanger er en seriøs og spændende klub, med et meget godt træningsmiljø som jeg er stolt over igen at blive en del af.  Jeg er sikker på, at jeg i Viking Stavanger kan få indfriet mine sportslige ambitioner næste sæson og ser virkelig frem til, at vi skal op at spille mod de bedste hold i Norge. Jeg havde en god tid i Viking Stavanger i 2019 men af personlige årsager tog jeg tilbage til Danmark. Nu flytter jeg med familie tilbage og glæder mig til at gense mine holdkammerater og venner i Stavanger og vil gøre mit til, at vi får en god sæson i den bedste norske ligaen.»

Jeg er stolt over igjen å bli en del av Viking Stavanger. En seriøs klubb med et meget godt treningsmiljø»
«Jonas Gunnarsson Djurhuus

Foto Svein Erik Fylkesnes