Vi gir oss ikke- skal vinne søndag – Ryger

Vi gir oss ikke- skal vinne søndag

Vi spiller god angrepshåndball og holder følger med Rema 1000 ligalaget Krs i førsteomgang. Mens vi i 1 divisjon møter mange unge spillere vet vi at hverdagen i toppserien handler om fysikk. Dette løste vi ikke godt nok og målene i mot ble for mange. Men samtidig gav kampen oss et svar på hva som kreves og når vi entrer Stavanger idrettshall søndag skal vi være rustet til å takle også det bak på banen.

Vi spiller god angrepshåndball i 1. omgang og går til pause med hele 18 scorede mål. Dessverre smalt det fort i andre enden også og vi klarer ikke å tilrive oss den ledelsen vi burde om det skulle blitt seier. I starten på 2. omgang avgjøres kampen. Vi er upresise, gjør noen tekniske feil og har en lengre svak periode som blir straffet nådeløst på dette nivået. Det gjør at Krs får den roen de skal til å kontrollere inn til fortjent seier.

Vi møter et mye sterkere lag enn det vi er vant med fra 1. div. Kampen i Kr sand var god læring for oss og etter å ha ristet tapet av oss og fått et par dager til å forberede oss til ny kamp så skal vi være mer enn klare til ny kamp.

Vi går til en ny tøff kamp søndag og vi håper du /dere vil ta turen til Stavanger Idrettshall for å heie oss fram til seier. Det betyr mer enn dere tror.