Vi gleder oss til kamp – Ryger

Vi gleder oss til kamp

Gutta har i dag hatt sine siste forberedelser før Bækkelagskampen. Det er en kampklar gjeng som løper ut i Stavanger Idrettshall søndag kl 1800 for å gi Bækkelaget kamp om de to poengene som skal deles ut.

Det har vært en krevende periode der skader og sykdom har gitt en utfordrende tid for både trenerapparat og spillergruppa. Nå er flere spillere på vei tilbake fra skade og det gjør både kamp og treningssituasjonen bedre.
Grunnet corona er det strenge restriksjoner for deltakelse i trening/kamp ved sykdom/sykdomssymptomer, derfor har konsekvensene inneværende år vært større enn tidligere.

Trener Scott har dette å si dagen før dagen
«Vi har vært gjennom en tøff periode der sykdom og skader har utfordret oss både på trening og i kamp. Nå ser det lysere og ut og flere spillere er nå meldt kampklare. Vi har også hatt flere spillere med sykdom/sykdomssymptomer, nå er vi endelig helt sykdomsfrie.»

Scott Harrington, foto Svein Erik Fylkesnes

Til kampen mot Elverum sist søndag var rekka av indisponerte spillere lang. Kjartan, Rafoss og Ole-Andre var ute med sykdom. På skadelista var Vegard, Sindre, Ulrik og Mathias. Med andre ord 7 spillere i en liten tropp satt ut av spill. Hvem som er klarert for spill og som blir å finne på lagoppstillingen er ennå ikke klart, men at situasjonen ser lysere ut er det liten tvil om.

Om kampen i morgen sier Scott dette
«Vi har hatt ei god treningsuke bak oss og det merkes på treningskvaliteten at vi har mange spillere helt eller delvis tilbake fra skader/sykdom. Vi møter et godt håndball lag og gjestene er store favoritter. Vi går selvsagt på banen for å vinne og vet at dersom vi klarer å få ut toppnivået vårt så kan vi by gjestene en tøff kamp om poengene.

Kampen spilles i Stavanger idrettshall søndag kl 18.00. Noen få billetter igjen. Du finner de i appen, på viking.woow.no eller ved å sende en tekstmelding til 9848 9334.