– Vi har fortsatt troa – Ryger

– Vi har fortsatt troa

Søndag kl 1700 er det nye muligheter når Kolstad kommer til Stavanger Idrettshall. Vi går på banen nok en gang som store underdogs, men vi går alltid på banen for 2 poeng. Også i morgen. Vi har stilt kapteinen på Vikingskuta noen spørsmål før morgendagens kamp. Billetter til kampen finner du i appen vår eller på viking.woow.no

Helgi er nå inne i sin 3. sesong i Vikingdrakta og den færøyske landslagsspilleren nyter stor respekt i og utenfor laget med gode holdninger og en som alltid går foran når det kreves. Derfor er det ikke unaturlig at han bærer kapteinsbindet.


Helgi, det var mange skuffa spillere sist søndag etter tapet mot Fjellhammer. Hvordan har denne uka vært?
Det er selvfølgelig tøft å tape en kamp som man har alle muligheter til å vinne. Vi prøver så godt vi kan for å ikke la det påvirke oss. men ja vi er skuffet og prøver å bruke skuffelsen konstruktivt. Vi har trent bra denne uka og jobber fortsatt for å bli bedre.

Vi er nå halvspilt i serien, hva er ditt inntrykk så langt?
Vi er ikke fornøyd med første halvdel. Vi kunne tenkt oss flere poeng på dette tidspunkt. Det positive er at vi fortsatt har alle muligheter til å overleve i Rema 1000 ligaen.

Tapet mot Fjellhammer er lagt bak oss. Nå ser Helgi og Viking fram til ny kamp mot Kolstad søandag. Foto: Svein Erik Fylkesnes

Hva er største forskjellen på 1. div og Rema 1000 ligaen?
Den største forskjellen er at du blir straffet på feil i større grad enn du gjør i 1. divisjon. I tillegg er det større fysisk forskjell, raskere spill og bedre spillere. Vi er fortsatt i gang med å tilpasse oss nivået.

Vi tror fortsatt på oss selv og det som vi jobber med. Selv om noen kamper ikke har gitt poeng ligger det mye læring i prosessen vi går igjennom.

Helgi Hildarsson Høydahl, foto Svein Erik Fylkesnes