Vi holdt ikke helt inn – Ryger

Vi holdt ikke helt inn

Det begynte bra. Vi fører kampen lenge, men utover i 2. omgangen brenner vi sjansene vi scoret på i første omgang og inviterer Fjellhammer inn i kampen. De takker for invitasjonen, snur kampen og vinner tilslutt med 5 mål.

Trym scorer på Martinsen. Bortemålvakten en medvirkende årsak til at Fjellhammer snur kampen. Foto Hans Lie

Dette var kampen vi hadde svært lyst å vinne. I kveld er vi skuffet, men kampene kommer på rekke og rad og allerede søndag kommer Kolstad på besøk. Da skal skuffelsen være byttet ut med revansjelyst.

Vi spiller en bra førsteomgang og fører hele omgangen og til pause leder vi 13-11. Vi spiller meget godt bakover, har initiativet i kampen og er klart best. Det er vi helt det er spilt 10 minutt i 2. omgang. Da starter Fjellhammer målvakt Martinsen storspillet og vi skyter han inn og oss selv ut av kampen.

Mange tøffe dueller kampen igjennom

200 lydhøre tilskuere skapte et godt trykk i hallen og dessverre klarer vi ikke å stå kampen helt ut. Gjestene Fjellhammer lot seg ikke påvirke av et lydhørt hjemmepublikum og holdt hodet kaldt når det gjaldt som mest.
Vi hadde svært lyst på 2 poeng i kveld. Det klarte vi ikke og det er vi selvsagt skuffet over. Vi er langt i fra utslått og når vi har fordøyd skuffelsen skal vi opp i ringen igjen og bite godt fra oss neste søndag.

Helgi med et av sine 3 mål

Det var forventet en tøff og fysisk håndballkamp. Det ble det, selv om det aldri ble stygt spille ble det trøkket til i dueller i begge ender av banen. Sånn sett litt underlig at fordelingen av antall 2 minuttere ble så skjev som den ble.

Hybertsen vs Oli

Fjellhammer fikk med seg 2 poeng, men det ble en dyr kamp for gjestene der hele 3 spillere måtte på sykehuset for sjekk. Målvakt Fredriksen er nok ute av spill framover etter at skuddet fra Sebastian traff tommelen forkjært. Benjamin Berg rapporteres det å gå bra med etter at han så stjerner og måtte ha legetilsy få minutter før slutt. For Fredriksen og sistemann blir det nok sykehus og ikke trening i morgen.

Mange dueller ble det. Målvakt Fredriksen bivåner det hele. Fredriksen som med mulig brudd i tommel nok har spilt sin siste kamp for året.