Vi låner kantspiller – Ryger

Vi låner kantspiller

Ulrik Berge Eriksson blir ikke spilleklar til seriestart og med kun Vegard Sømme Dybdahl som kantspiller måtte vi finne en midlertidig løsning. Etter å ha lett både lokalt og nasjonalt uten hell ble en portugiser bosatt i England løsningen.

Francisco Pereira er 21 år og spiller for Nottingham HC. Han er oppvokst i Lisboa og har spilt i Sporting Lisboa fram til han flyttet til England og Nottingham der han i dag bor og studerer.

Det tok kun timer før første telefon ble tatt til flybillett ble bestilt. Det var ikke lange tida han hadde på å pakke. I går kveld, 24 timer senere, landet han på Sola. Kun timer før Storbritania ble rødt og karantene påkrevd.

Francisco i vår nye reservedrakt

For å ivareta de strenge reglene til fullkontakt trening gjennomgikk han umiddelbart coronatest og vil først starte trening med laget når svaret fra denne foreligger. Han måtte dermed bivåne dagens trening i Storhallen fra tribuneplass.

Francisco vil være hos oss i en måned og etter planen så returnerer han til England når studier og sesongen starter opp i oktober.

Scott Harrington er glad vi nå har en back up for Vegard på plass.
«Det var utrolig at vi klarte å få Francisco over på så kort tid. Vi er imponert over hvor fort han klarte å ta en beslutning og at han kommer hit uten å vite noe om oss. Med kun en kantspiller så har vi vært sårbare, med Francisco på plass så har vi fått den midlertidige erstatteren vi i lengre tid har søkt etter.

Velkommen til Viking, Francisco