Vi møter Drammen søndag – Ryger

Vi møter Drammen søndag

Søndag tar vi turen til Drammen og møter et hjemmelag som både har ambisjoner og spillertropp til å kunne kjempe om de jeveste medaljene. Vi er revansjesugne etter en svak forestilling mot Bækkelaget og ønsker å levere en bedre prestasjon enn sist søndag.

Drammen har nok avgitt litt flere poeng de første kampene enn det de hadde håpet på før sesongen. Drammenserne har før denne sesongen hatt utskiftninger i troppen og vil nok komme enda sterkere utover i sesongen.

Veteran Ole Andre Lerang klar for målvaktsduell mot månedens keeper Sander Drange Heieren. Foto: Nancoo Hoogstad

Det finnes en rekke klassespillere hos hjemmelaget. Alexander Westby var solid for Elverum i fjor og har vært solid i Drammen i år. Sander Drange Heieren kom på månedens lag i september som beste målvakt, Viktor P. Nordberg kjenner vi fra fjorårets Sandefjordlag hvor han var en sterk bidragsyter til opprykket og bak der lurer to tidligere landslagsspillere i Espen Lie Hansen og Joakim Hykkerud. Noen nevnt, andre definitivt ikke glemt. En som (forhåpentligvis) ikke spiller er Gøran Sørheim som har vært skadet og er en spiller som på egenhånd kan avgjøre kampene.

Drammen kom inn i norsk topphåndball på 90 tallet og var en hard motstander også i vår gamle storhetstid. Drammen hadde sin glanstid på midten av 90 tallet med suksess i europa og med spillere som den gang har satt sine spor i håndballhistorien. Glenn Solberg, Frode Hagen, Frode Scheie og dagens trener Kristian Kjelling har alle ikledd seg den blå drakta.

Etter vår storhetstid hadde vi mange år der vi holdt oss økonomisk i kunstig live før vi endte i 2. divisjon. Drammen har også hatt sine perioder med økonomiske utfordringer, men de har alltid klart å holdt deg gående på øverste nivå. Det er imponerende i seg selv.

Sånn skal det gjøres også på søndag.
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Nå drømmer drammenserne om nye pokaler og ny storhetstid i Drammenshallen. Foreløpig spiller de annenfiolin bak Elverum og ØIF, men med den spillertroppen er nok det en posisjon de ikke her helt fornøyd med.

Søndag er nok 2 poeng det eneste som er godt nok for hjemmelaget og med så store oddsfavoritter er nok det et favorittstempel de lever godt med. Vi møter et lag som skal være mye bedre enn oss, men vi går aldri på banen uten ambisjoner om poeng. Det gjør vi på søndag og.
Kampen sendes på direktesport kl 16.00.